WEEE

 

Met Computerrecycle bent u verzekerd van een betrouwbare partner die werkt volgens de WEEE richtlijnen.

 

 

Computerrecycle begrijpt als geen ander het belang van betrouwbare, veilige en milieuvriendelijke oplossingen voor de retourstromen van ICT-Hardware.

WEEE-richtlijn
In de WEEE-richtlijn heeft de Europese Unie richtlijnen en doelstellingen vastgesteld voor het verzamelen, recyclen en hergebruiken van electronische apparatuur, waaronder ICT-Hardware . In de laatste versie van de WEEE-directive wordt de  doelstelling uitgesproken dat vanaf 2019 jaarlijks 10 miljoen ton electronisch afval volgens de WEEE richtlijnen wordt verzameld en verwerkt. Door met Computerrecycle in zee te gaan met het reguleren van retourstromen van ICT apparatuur draagt u een steentje bij aan deze doelstellingen én weet u zeker dat alles verloopt volgens de strengste richtlijnen.

Betrouwbaar en veilig
Computerrecycle werkt bij de verwerking van uw Hardware volgens de strengste richtlijnen, en maakt enkel gebruik van gecertificeerde partners. Zo bent u er zeker van dat uw Hardware op de juiste wijze word verwerkt.

Milieuvriendelijk en duurzaam.   

Daarnaast is het ook belangrijk te beseffen dat uw Hardware veel schaarse én schadelijke grondstoffen bevatten. Bij Computerrecycle komt deze apparatuur niet hier op de afvalberg terecht, en snijdt het mes dus aan twee kanten. Uw Hardware word op de juiste wijze gerecycled, waarbij 99% van de materialen kunnen worden teruggewonnen voor hergebruik.

 

 

Contact

De Koumen 124
6433 KE Hoensbroek
Tel: 0031-629418616
BTW: 810627814

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:09.00 - 17.00 uur
Zaterdag:09.00 - 14.00 uur
Of na telefonische afspraak!

Computerrecycle.nl

Is een onderdeel van
M.E. vd. Vin BV.
Kvk. nummer: 14072954
Sign in
classic
socials
×
Sign up
×